Як заробити студенту. Спосіб доходу 2018

В наш час питання "де взяти грошей?" досить актуальне, а особливо для такої категорії населення як студенти. Є багато різних способів підзаробити студенту, можна піти десь на халтурку так як я в свій час (розгрузити/загрузити меблі), в приватному секторі викопати яму під каналізацію, або на залізничному вокзалі розгрузити вагони. Якщо маєш голову на плечах можна колегові по навчанні накреслити те, що він не в змозі сам зробити, написати контрольну, або допомогти з курсовою. Але що робити, коли розгружати вагони ти не хочеш, а креслення чи розвязування задач ти сам замовляєш за гроші?
 Заробіток для студента

Є один спосіб і цей спосіб полягає в тому щоб знайти студентів які самі не хочуть або не можуть писати курсову, контрольну, реферат або дипломну роботу. І заробити за це 15%-25% відсотків від його замовлення.

Наприклад студент замовив по вашій пропозиції (посиланню) дипломну за ціною 5000грн. ви зцього отримаєте 1250грн., якщо таких студентів буде 10 або 20 то порахуйте дохід самі!!!
  Все досить просто реєструєтесь тут. Отримуєте реферальне посилання.

Знаходите колег яким кров з носа потрібна курсова, контрольна робота, чи звіт по практиці, скидаєте їм в фейсбук, месенджер, телеграм чи на електронну пошту своє реферальне посилання, вони по ній замовляють студентську роботу ви за це отримуєте свої кровно зароблені гроші.
Простішого зате дохідного заробітку напевно й годі шукати!!!
Невеличкий звіт по моєму заробітку:


І це тільки на контрольних і рефератах, на курсові і дипломні, ще пока не сезон.


 Отже не зволікайте, реєструйтесь і заробляйте непогані гроші!!! 

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

ЩО РОБИТИ ЯКЩО НЕ ВСТИГ НАПИСАТИ ДИПЛОМ

Як не спалитись з купленою дипломною роботою

Запальничка cricket і 10 000 гривень або 2500$